Patrick Dijkstra

Mr. Patrick Dijkstra studeerde Nederlands recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Vanaf 2013 werkte hij bij de Haarlemse vestiging van een middelgroot Nederlands advocatenkantoor, waarna hij de overstap maakte naar Spectrum Advocaten.

Patrick voert een civielrechtelijke praktijk, waarbinnen hij zich met name bezighoudt met adviseren en procederen over het ondernemings-, proces- en verbintenissenrecht, waaronder contracten- en aansprakelijkheidsrecht.

U kunt bij Patrick terecht voor onder andere het opstellen, controleren en voeren van onderhandelingen over overeenkomsten, het oplossen van (contractuele) geschillen en het voeren van gerechtelijke procedures.

Verder is Patrick geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met technologische startups en is hij bestuurslid (vicevoorzitter) van Vereniging de Jonge Balie Noord-Holland.

Neem contact op met Patrick Dijkstra

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

Met aanmelding voor de nieuwsbrief geef ik Spectrum Advocaten toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens overeenkomstig het door Spectrum Advocaten opgestelde privacy statement

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl