Wouter Schellart

Mr. Wouter Schellart (1977) is advocaat sinds 2004. Na zijn studie Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam met als afstudeerrichting “intellectueel eigendom”, is Wouter werkzaam geweest als bedrijfsjuridisch adviseur bij de Koninklijke Metaalunie. Bij deze werkgeversorganisatie voor het MKB in de metaal adviseerde Wouter aangesloten bedrijven over juridische aangelegenheden, met name op verbintenisrechtelijk gebied.

Omdat de werkzaamheden naar zijn gevoel teveel beperkt bleven tot advisering, heeft Wouter in 2004 de overstap gemaakt naar de advocatuur. Zijn loopbaan in de advocatuur is Wouter begonnen bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten te Haarlem, waar hij een algemene advies- en procespraktijk heeft opgebouwd en zich met name heeft bezig gehouden met contractenrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. In 2010 heeft Wouter een post academische Grotius opleiding op het gebied van verbintenissenrecht met goed gevolg afgerond. Hierdoor kan Wouter zich specialist noemen op het gebied van nationaal en internationaal contracteren.

Op 1 januari 2013 heeft Wouter de overstap gemaakt naar Spectrum Advocaten. Hier kan hij als advocaat-partner zijn ambitie het ondernemerschap te combineren met het voeren van een commerciële praktijk waarmaken. In het hechte team dat Spectrum Advocaten is, waar korte lijnen, enthousiasme en dienstverlening op hoogstaand niveau de boventoon voeren, voelt Wouter zich als een vis in het water.

Indien zich een vraag of een geschil voordoet op het gebied van contractenrecht of arbeidsrecht dan bent u bij Wouter aan het juiste adres. Wouter weet snel tot de kern van een probleem te komen, en daar kundig over te adviseren. Indien het belang van de cliënt dit vergt, zal hij zoeken naar een minnelijke oplossing maar wanneer dat nodig is staat hij zijn mannetje in de rechtszaal. Daarom wordt Wouter door zijn cliënten, zowel particulieren als ondernemers, met recht als een zeer prettige sparringpartner en kundige belangenbehartiger ervaren.

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl