Overname & fusie

Mocht u uw onderneming of een onderdeel daarvan willen verkopen of een (onderdeel van een) onderneming willen kopen, dan zult u niet over een nacht ijs gaan. Het is een traject, waarbij vele aspecten moeten worden afgewogen. Een belangrijk aspect is het juridische aspect. In ieder geval zullen er een of meerdere overeenkomsten moeten worden opgesteld. Spectrum Advocaten begeleidt aandelentransacties en activa/passiva-transacties. In dat kader kunnen wij ook een juridische due dilligence voor u verrichten, dat wil zeggen een onderzoek, waarbij de juridische risico’s van een bedrijf in kaart worden gebracht.

Wij werken nauw samen met fiscalisten, accountants en notarissen binnen ons of uw netwerk om zo het gehele fusie- of overnametraject  te kunnen begeleiden. Fiscale en financiële overwegingen spelen immers naast de juridische overwegingen een belangrijke rol.

Spectrum Advocaten, in veel gevallen samen met haar zakelijk partners, adviseert en begeleidt u bij overnames en fusies en stelt de benodigde contracten op. Wij putten daarbij eveneens uit de ruime expertise en ervaring binnen ons netwerk.

Overige rechtsgebieden

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl