• kenburns1

Over ons

Spectrum Advocaten, het aanspreekpunt voor al uw juridische vraagstukken

Spectrum: eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

 

Spectrum Advocaten Haarlem beoogt particulieren en ondernemers op eerlijke, transparante en toegankelijke wijze te ondersteunen in hun juridische rechtspositie. Spectrum Advocaten Haarlem ontzorgt, is een probleemoplosser en zoekt daarbij de meest praktische oplossing. Spectrum Advocaten Haarlem is het aanspreekpunt voor al uw juridische vraagstukken. 

Spectrum Advocaten Haarlem heeft een bijzondere focus op de ondernemer en de onderneming. Wij streven er naar voor de ondernemer de spil te zijn waar alles om draait, niet alleen op juridisch gebied maar ook daarbuiten. Daarom is Spectrum Advocaten Haarlem bewust geen niche kantoor, dat zich maar op één rechtsgebied richt, maar voeren de advocaten een algemene praktijk, waarbij een ieder van ons een eigen specialisme heeft. Alle kennis en ervaring is dus voorhanden. U hebt als ondernemer echter wel één aanspreekpunt. Zo hoeft u zich als ondernemer niet bezig te houden met zaken, waarmee u zich niet wenst bezig te houden.

Wij kunnen door onze manier van werken hoogwaardige en efficiënte juridische bijstand verlenen. Verder hanteren wij concurrerende tarieven en, belangrijker nog, wij zijn daarin flexibel. Er kunnen in sommige gevallen vaste (project)prijzen worden afgesproken, het tarief kan afhankelijk worden gesteld van het belang van de zaak, de soort werkzaamheden et cetera. Zo wordt de onzekerheid over de omvang van juridische kosten zoveel mogelijk beperkt.

Er is daarnaast nog iets waarin wij ons van andere advocatenkantoren onderscheiden: wij proberen naast de juridische werkzaamheden onze relaties met elkaar te verbinden. Onze cliënten kunnen zo putten uit niet alleen ons, maar ook elkaars netwerk. Spectrum Advocaten Haarlem is daarmee een platform voor ondernemers in bredere dan alleen juridische zin.

Kortom, u kunt zich tot ons wenden met allerlei (juridische) vraagstukken, waar u in de praktijk, als particulier of ondernemer, tegenaan loopt.

Lees ook over de Mensen bij en de Missie en visie van Spectrum Advocaten Haarlem.

 


 
Ondersteuning
Administratie
Patrick Dijkstra
Advocaat
Menno Jansen
Advocaat-partner
Wouter Schellart
Advocaat-partner
Marten van Buiten
Advocaat-partner

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl