• kenburns1

Netwerk

Uw partner in recht en andere zaken

Spectrum Advocaten onderscheidt zich onder meer door het netwerk centraal en open te stellen in haar dienstverlening.

Spectrum Advocaten meent dat het zinvol en in veel gevallen noodzakelijk is om haar netwerk ten behoeve van u als cliënt aan te wenden. Wanneer het voor de behandeling van een zaak nuttig of nodig is om de hulp in te roepen van bijvoorbeeld een fiscalist, notaris, accountant of andere specialist, schakelen we in overleg met u deze partij in. Het kan ook nodig zijn om uw eigen accountant of andere bedrijfsadviseur in te schakelen. Wij weten op basis van onze ruime ervaring wanneer en wie binnen ons netwerk moet worden ingeschakeld, om u op de meest efficiënte wijze bij te kunnen staan.

Maar wij gaan verder dan dat.

Wij richten ons actief op het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van dit zakelijk netwerk. Wij denken met de ondernemer mee en waar wij inschatten dat het zinvol en kansrijk kan zijn om partijen bij elkaar te brengen, omdat zij op wat voor manier dan ook iets voor elkaar kunnen betekenen, introduceren wij deze cliënten aan elkaar. In dat kader organiseren wij bijvoorbeeld ook informele bijeenkomsten waar cliënten kennis met elkaar kunnen maken op een ongedwongen manier. 

Niet alleen ons netwerk, maar ook onze kennis en ervaring delen wij met onze cliënten. Zo geven wij desgewenst ondersteuning aan HR-afdelingen, afdelingen Debiteurenbeheer, Juridische afdelingen et cetera. Wij geven desgewenst lezingen of workshops, over bijvoorbeeld incassotraject voor de Administratie, arbeidsrechtelijke vraagstukken voor de HR-afdeling, het privacy beleid et cetera. Dit kan bij u of bij ons op kantoor. Het is zelfs mogelijk dat een van onze advocaten voor een of enkele dagen per week tijdelijk bij uw bedrijf wordt gedetacheerd om juridische ondersteuning te geven, bijvoorbeeld voor een bepaald project.

Spectrum Advocaten is partner van haar cliënten en vormt een platform voor ondernemers in bredere dan alleen juridische zin. Spectrum Advocaten verbindt vanuit haar en uw netwerk.

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl