Menno Jansen

Mr. Menno Jansen studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. In 1993 werd hij beëdigd als advocaat in Haarlem waar hij werkzaam is geweest bij één van de middelgrote kantoren. In 2000 heeft hij een advocatenkantoor opgezet in Amsterdam, waarna hij in 2007 is teruggekeerd naar het arrondissement Haarlem. Sindsdien voert hij vanuit Haarlem zijn brede advocatenpraktijk. Menno is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en in het intellectueel eigendomsrecht en heeft cliënten uit diverse sectoren, zoals industrie, cosmetica, uitgeverijen, handelsbedrijven (distributie en agentuur,) dienstverleners en middenstand. Zijn werk varieert van (mondeling en schriftelijk) adviseren, onderhandelen en procederen.

Cliënten stellen zijn praktische en doortastende aanpak zeer op prijs.

Verder werkt Menno vaak nauw samen met accountants en fiscalisten, zodat hij zeer goed is ingevoerd in de financiële en fiscale aspecten van uw zaak.

Naast zijn werk als advocaat is Menno actief als voorzitter van een medezeggenschapsraad binnen het bijzonder onderwijs, is hij bestuurslid van Stichting Beursvloer IJmond-Noord en vervult hij een commissariaat bij een middelgrote onderneming.

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl