Menno Jansen

Menno Jansen is een ervaren advocaat met een brede ervaring in advisering van kleine en middelgrote ondernemingen op diverse rechtsgebieden. Menno ziet snel de juridische oplossing en denkt vaak out-of-the-box, alles om snel en efficiënt resultaat te bereiken voor zijn cliënten.

Menno is advocaat sinds 1993. Hij is begonnen in de brede adviespraktijk van één van de middelgrote kantoren in de Zaanstreek. In 2000 heeft hij een advocatenkantoor opgezet in Amsterdam, waarna hij in 2007 is teruggekeerd naar het arrondissement Haarlem. Sindsdien voert hij vanuit Haarlem zijn advocatenpraktijk.

Menno is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, contractenrecht en in het intellectueel eigendomsrecht en heeft cliënten uit diverse sectoren, zoals industrie, cosmetica, uitgeverijen, handelsbedrijven (distributie en agentuur,) dienstverleners en middenstand bijgestaan. Zijn werk varieert van (mondeling en schriftelijk) adviseren, onderhandelen en procederen. Ook heeft hij ruime ervaring in de advisering bij bedrijfsovernames, of in conflicten tussen aandeelhouders.

Cliënten stellen zijn praktische en doortastende aanpak zeer op prijs.

Verder werkt Menno vaak nauw samen met accountants en fiscalisten, zodat hij zeer goed is ingevoerd in de financiële en fiscale aspecten van uw zaak.

Naast zijn werk als advocaat is Menno actief als voorzitter van Stichting Beursvloer IJmond, een stichting die zich tot doel stelt om maatschappelijke organisaties in de gelegenheid te stellen om ondersteuning te vragen aan bedrijven bij vervulling van hun praktische wensen en behoeften. Daarnaast vervult Menno een commissariaat bij een middelgrote onderneming.

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl