Marten van Buiten

Marten van Buiten (1978) is advocaat sinds 2004. Voor zijn toetreding tot de maatschap Spectrum Advocaten was hij meer dan 8 jaar werkzaam in de Zaanstreek bij Duijn Bloem Voss Advocaten. Daarvoor is hij nog werkzaam geweest als paralegal en extern bedrijfsjurist bij Van der Goen Advocaten in Soest.

Marten voert zowel een proces- als een adviespraktijk en werkt voornamelijk voor kleine en middelgrote ondernemingen. Hij houdt zich bezig met ondernemingsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en meer in het bijzonder onroerend goedrecht (waaronder ook huur-, bouw- en bestuursrecht). Marten heeft op deze rechtsgebieden diverse verdiepingscursussen gevolgd. In 2017 heeft hij de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht succesvol afgerond. Marten is lid van de Vereniging Vastgoed Juristen.

Marten is een laagdrempelig aanspreekpunt voor al zijn cliënten en staat hen met raad en daad bij. Hij pakt de problemen direct bij de kop en lost deze op de meest efficiënte manier op. Zoveel mogelijk zonder rechterlijke tussenkomst, maar als het nodig is, wordt een procedure niet geschuwd. Zijn vasthoudendheid en creativiteit worden door zijn cliënten zeer gewaardeerd.

Naast de advocatuur, begeeft Marten zich met veel plezier en overgave op het bestuurlijke, organisatorische en maatschappelijke vlak. Zo was hij als vrijwilliger verbonden aan de rechtswinkel te Baarn, is hij voorzitter geweest van de Jonge Balie Haarlem en is hij al jaren lid van de Ronde Tafel Zaanstreek, Tafel 72.

 

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl