Marten van Buiten

Mr. Marten R. van Buiten (1978) is advocaat sinds 2004. Tijdens en na zijn studie Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht met als afstudeerrichting “belastingrecht”, is Marten werkzaam geweest als paralegal en vervolgens als extern bedrijfsjurist bij Van der Goen Advocaten in Soest. Als bedrijfsjurist heeft Marten voor diverse bedrijven legal audits en daaruit voortvloeiende werkzaamheden verricht.

Marten is, tot zijn toetreding tot de maatschap Spectrum Advocaten op 1 januari 2013, als advocaat werkzaam geweest in de Zaanstreek bij Duijn Bloem Voss Advocaten. Marten voert zowel een proces- als een adviespraktijk en staat ondernemers en particulieren met raad en daad bij.

Marten legt zich met name toe op het ondernemingsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en meer in het bijzonder onroerend goedrecht (waaronder ook huur-, bouw- en bestuursrecht). Op het gebied van onroerend goedrecht heeft Marten diverse verdiepingscursussen gevolgd en in 2017 de  Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht afgerond.

Naast de advocatuur, begeeft Marten zich met veel plezier en overgave op het bestuurlijke, organisatorische en maatschappelijke vlak. Zo was hij als vrijwilliger verbonden aan de rechtswinkel te Baarn, is hij voorzitter geweest van de Jonge Balie Haarlem en is hij al jaren lid van de Ronde Tafel Zaanstreek, Tafel 72. Daarnaast is hij voorzitter van de Vereniging van Eigenaren van een appartementencomplex in Amsterdam, waar hij woonachtig is.

Marten fungeert als laagdrempelig aanspreekpunt voor zijn cliënten voor allerhande juridische kwesties. Mede daarom zijn de particulieren, startende ondernemers en het midden- en kleinbedrijf bij hem aan het juiste adres. Hij pakt de problemen bij de kop en probeert deze op de meest efficiënte manier op te lossen. Dit zoveel mogelijk zonder rechterlijke tussenkomst, maar als het nodig is, wordt een procedure niet geschuwd.

Stuur een e-mail naar Marten van Buiten

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl