Arbeidsrecht

Wij zijn uw Arbeidsrecht Advocaat

Arbeidsrechtelijke vraagstukken en problemen zijn er om zo snel mogelijk beantwoord en opgelost te worden. Niemand zit op een arbeidsconflict te wachten. Als gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Graag worden wij daarom vroegtijdig bij vraagstukken en problemen betrokken, zodat conflicten zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen. Als andere oplossingen echter niet meer voor de hand liggen, kunnen wij natuurlijk alle mogelijke procedures voor u voeren. 

Hieronder volgt slechts een greep uit de diverse werkzaamheden die wij als arbeidsrecht advocaat voor u kunnen verrichten.

Wat doen wij op het gebied van arbeidsrecht?

Wij kunnen u helpen bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, overeenkomsten van opdracht, overeenkomsten voor statutair bestuurders et cetera. Maar denkt u ook aan het opstellen van non-concurrentiebedingen, relatiebedingen en/of aan geschillen over de uitleg van een CAO en medezeggenschapvraagstukken die zich kunnen voordoen.

Steeds vaker wordt u als werkgever of werknemer geconfronteerd met vragen en problemen over privacy en het gebruik van social media. En hoe zit het met het nakomen van non-concurrentie- en relatiebedingen? Als arbeidsrecht advocaat kunnen wij u adviseren wat kan en mag en hoe u dit dient te regelen. Dat kan per individueel geval, maar wij kunnen daarnaast eveneens de processen vastleggen ook door het opstellen of aanpassen van (personeels)reglementen en arbeidsovereenkomsten. 

Verder kunnen wij u helpen bij de wijze waarop u arbeidsovereenkomsten kunt beëindigen (individueel en collectief ontslag). Wij begeleiden reorganisaties en stellen sociaal plannen op.

Naast werkgevers of de individuele werknemer, adviseren wij bijvoorbeeld eveneens de ondernemingsraden van diverse bedrijven.

Heeft u vragen over arbeidsrecht of andere rechtsgebieden, neem dan contact met ons op.

Overige rechtsgebieden

Over Spectrum Advocaten

Eerlijke en transparante advocaten met een praktische kijk op zaken.

Nieuwsbrief

CONTACTGEGEVENS

  • Van Eedenstraat 7
    2012 EL Haarlem
  • Postbus 5554
    2000 GN  Haarlem
  • Telefoon: 023 51 73 377
  • Fax: 023 51 73 388
  • info@spectrumadvocaten.nl